ЦСКА записа първа загуба в контролите си. "Армейците" отстъпиха с 1:2 от Рапид Виена, а мачът ще се запомни и с двата червени картона, които получиха Марин Оршулич и Стефан Николич. Единственият гол за ЦСКА в мача отбеляза Неманя Милисавлевич в 37-та минута.  

ЦСКА изигра силно първо полувреме, но през второто футболистите на Стойчо Младенов се представиха по-слабо от своя съперник и трудно достигаха до опасности пред вратата на Рапид Виена. 

Рапид Виена поведе в 9-та минута, когато след многоходова атака последва центриране по земя в наказателното поле на ЦСКА, където Алар овладя топката и останал сам срещу Дивиш изпрати топката във вратата му. 

Маркиньос стреля от фаул от около 30 метра, а топката срещна напречната греда на вратата на Рапид и излезе в аут. 

Борис Галчев бе изведен сам срещу вратаря на Рапид Виена в 27-та минута, но Марич успя да спаси удара на футболиста на ЦСКА. 

ЦСКА изравни резултата в 37-та минута, когато Тони Силва излезе сам срещу Марич, но се позабави, след което сложи топката на главата на Неманя Милисавлевич, който отблизо прати топката във вратата на Марич. 

ЦСКА бе близо да отбележи втори гол в 41-та минута, но Макс Хофман изби топката от гол линията след удар с глава на Тони Силва. 

През второто полувреме темпото на игра спадна, а играчите на ЦСКА трудно създаваха опасни положения пред вратата на Рапид. 

В 64-та минута Марин Оршулич получи втори жълт и съответно червен картон от съдията, но бе заменен от Пламен Крачунов, който влезе в игра на неговото място. 

Стефан Шваб бе близо до това да изведе Рапид напред в резултата в 70-та минута, но Анатоли Господинов успя да избие топката в корнер. 

В 77-та минута Стефан Николич бе изгонен с директен червен картон за грубо нарушение срещу Щарк. На негово място в игра се появи Петър Витанов.

ЦСКА все пак можеше да стигне до победата, след като в 82-та минута след триково изпълнение на фаул Маркиньос подаде към Жуан Фелипе, който остана сам срещу вратаря на Рапид, но стреля неточно в аут. 

Рапид Виена стигна до победата с гол в 84-та минута, когато Доминик Щаркл стреля от границата на наказателното поле на ЦСКА и изпрати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Анатоли Господинов. 

Следващата контрола на ЦСКА е на 3-и февруари срещу Стяуа Букурещ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Следете Gong.bg  в профилите ни във Фейсбук и Туитър

Следвайте и Ники Александров в личните му профили - Фейсбук и Туитър

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мачът минута по минута си припомнете тук:  

1' Начало на мача. 

9' 0:1 за Рапид Виена! Добра комбинация между няколко играчи на Рапид Виена, която завърши с ниско центриране по земя към Алар, който овладя топката и останал очи в очи срещу Дивиш, реализира.

14' Маркиньос стреля от около 30 метра от фаул, топката срещна напречната греда и излезе в аут. 

24' Добре организирана атака за ЦСКА. Тони Силва подаде към Милисавлевич, който стреля, но над напречната греда на вратата на Марич. 

25' Далечен удар от фаул на Хофман, но топката прелетя над напречната греда на вратата на Дивиш и излезе в аут. 

27' Хубав пас на Бъркляча към Галчев, който бе изведен сам срещу Марич, но вратарят на Рапид успя да спаси удара на футболиста на ЦСКА. 

28' Остро центриране в наказателното поле на Рапид, но Галчев не успя да засече топката, след което имаше претенции, че срещу него е извършено нарушение. 

30' Маркиньос навлезе в наказателното поле на Рапид, но стреля много слабо и Марич улови топката.

31' Опасен удар на Алар, но топката премина в страни от десния стълб на вратата на Дивиш.

33' Маркиньос намери добре Галчев, но Зонлайтнер се справи добре в защита и му отне топката. 

37' Гол за ЦСКА 1:1! Тони Силва излезе сам срещу Марич в наказателното поле на Рапид, но се забави и не стреля от малък ъгъл. Силва сложи топката на главата на Неманя Милисавлевич, който отблизи прати топката във вратата на Марич, който нямаше какво да направи. 

39' Груба грешка в защитата на ЦСКА, топката попадна в Берич, който обаче се забави и Апостол Попов направи решаващ шпагат и успя да избие топката. 

41' Хубава атака за ЦСКА, центриране в наказателното поле на Рапид, след което Тони Силва стреля с глава, но Макс Хофман успя да избие топката от гол линията.

43' Милисавлевич центрира в наказателното поле на Рапид, след което Галчев стреля с глава, но Марич спаси без проблеми. 

45' Край на първото полувреме.

Стойчо Младенов извършва три промени. В игра се появихга Жуан Фелипе, Стивън Съндей и Стефан Николич. Заменените са Борис Галчев, Марио Бъркляча и Орелиен Жоаким

46' Начало на второто полувреме. 

60' Хубаво разиграване между Жуан Фелипе комбинира добре с Тончи Кукоч, но вратарят на Рапид излезе и улови топката преди с нея да играе хърватина. 

64' Марин Оршулич получи втори жълт и съответно червен картон от съдията на мача, но бе заменен от Пламен Крачунов, който влезе в игра на неговото място. 

70' Много опасен удар на Стефан Шваб, но Господинов успя да избие топката в корнер. 

71' Анди Куен стреля опасно, но в страни от вратата на ЦСКА. 

77' Стефан Николич бе изгонен с директен червен картон за грубо нарушение срещу Щарк. На негово място в игра се появи Петър Витанов.

82' Триково изпълнение на фаул от страна на ЦСКА. Маркиньос подаде към Фелипе в наказателното поле на Рапид, а той остана сам срещу вратаря и стреля, но неточно в аут. 

84' 1:2 за Рапид Виена! Доминик Щаркл стреля от границата на наказателното поле на ЦСКА и изпрати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Анатоли Господинов. 

90+1 Край на мача!

ЦСКА: Дивиш, Попов, Василев, Оршулич, Кукоч, Галчев, Маркиньос, Тони Силва, Бъркляча, Милисавлевич, Жоаким.

Рапид Виена: Марич - Вайнвурм, Зонлайтнер, Хофман, Щангл – Петсос, Видра, Шьобесбергер, Алар, Кайнц – Берич.