„Нов стадион ще има, независимо дали ЦСКА искат или не. Това е сигурно“, заяви за Гонг президентът на Славия Венцислав Стефанов. Той говори по темата за евентуално ново съоръжение, което да се използва съвместно от белите и "армейците".

„Да съм в напрегнати отношения с ЦСКА? Аз не знам кой е ЦСКА. Вие знаете ли? ЦСКА все още представляват Митко и Иво. Другите хора не са се показали, аз не знам с кой да разговарям. Никой не отиде при хората от Германия, който идваха да преговарят за стадиона, да се представи:аз съм собственикът, аз съм президентът... Идваха някакви хора, но те с нищо не показаха, че отговарят за финансите, за отбора.

Този стадион 25 години няма да е на Славия, той ще бъде на всички. Хората си правят сметка, искат стадионът да има запълняемост, за да се изплати тази инвестиция .Не току-така искат да дават 5 милиона на ЦСКА и 3 на Славия. Не мога да разбера ние, българите, малоумни ли сме прости ли сме, хората ти предлагат да направят нещо в тази държава, където 25 години един пирон не е забит, а ние сме седнали да се пазарим и да говорим глупости от 1001 нощ, нашият дом, ЦСКА и тем подобни. На този стадион ще играе националният отбор,младежки, юношески гарнитури. Не разбирате ли, че през 2015 ние няма да имаме един стадион, на който да се играят мачове от евротурнирите“, обясни Венцислав Стефанов.

Босът на белите сподели и своите очаквания за двубоя Славия-ЦСКА в събота: “Не мога да очаквам нищо друго, освен победа. Нашите момчета знаят, че вече нямат право на грешка. ЦСКА си е ЦСКА, ние няма какво да губим, да му мислят те“.