Силният човек в ЦСКА Александър Томов побърза да опровергае всички слухове за треньорски рокади на „Армията“, като заяви, че доверието в Стойчо Младенов е пълно. Това председателят на Надзорния съвет на „червените“ обяви преди дербито с Левски, което е в неделя, както и след злополучното отпадане от Зимбру за Лига Европа.

Ето и пълния текст на обръщението на Александър Томов, което бе публикувано в клубния сайт:

„Излишни са интригите и напъните на някои журналисти, които пишат в последните дни за предстояща смяна на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. Доверието в  него е пълно и то не е свалено след отпадането от турнира Лига Европа.

Стойчо Младенов изигра ключова роля в спасяването  на Клуба от предумишлен фалит и закриване през 2013 година. Под негово ръководство и  с моя лична подкрепа през юни-юли тази година беше направена нова мащабна селекция, която доведе до подмладяване на състава с перспективни футболисти. Днес ЦСКА има в първия си състав 32 души, някои от които състезатели от национални юношески и мъжки гарнитури. Задачата на старши-треньора е на тази база да изгради боеспособен тим с няколкогодишна перспектива.

Ето защо сега е необходима максимална концентрация за предстоящото вечно дерби и в борбата за шампионската титла, а не поддаване на интриги, особено когато те идват от нашите съперници.

ЦСКА е силен отбор с голяма история. Но силата не е само в това да празнуваш победи, но и в това да понасяш достойно загуби. Така е във футбола, но така е и въобще в живота.

Затова нека утре всички да отидем на стадиона и да подкрепим любимия армейски тим!“