Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев призна, че ще пътува за Разград с група от 16 човека. Причина за това са липсата на картотеки за Курдов и Диаби, бавещата се селекция, наказанието на Веселин Минев и контузиите на Александър Александров и Мисяк.

"Доволен съм от младите футболисти, които отдавна са с нас, но все още им липсват някои умения и необходимата увереност. Няма картотеки, няма външни полузащитници, но има хъс, с който футболистите играят. Не мога да не призная, че Лудогорец може би е в ролята на фаворит. Виждате, че привлича футболисти дори от първа бразилска дивизия", коментира Стоев. 

"Ние ще пътуваме с група от 16 футболисти, шегуваме се с треньорите, че сме като едно време, когато групата беше от толкова футболисти. При нас тя намалява, първата среща бяхме 18, във втората 17, а сега сме 16. От тях 7 са наши юноши. Не вярвам с Лудогорец да има с какво да се изненадаме, освен ако те не пуснат някои от новите футболисти, които не съм наблюдавал и не знам какъв футбол практикуват", допълни той.

"Прегледите на Белаид са добри, потвърдиха се добрите резултати, ще играе в Разград. Всеки треньор иска да има футболисти с качества. Краев е готов за мача, физически е поуморен, но има два дни до мача, дано да се възстанови", допълни още Стоев.

"Михаил Александров едва ли ще дойде в Левски, там събраха доста футболисти на неговата позиция, повечето чужденци, в един момент е нормално да започнат да се налагат, тъй като са дадени не малко пари за тях, а и също получават пари. От Александров имам отлични впечатления от съвместната ни работа", коментира Стоев на въпрос дали Михаил Александров е играч за Б група.