Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов използва клубния сайт, за да благодари на „червените“ фенове за подкрепата им по време на двубоя с Локомотив София, който тимът му загуби с 0:2 в „Надежда“.

Ето какво написа Младенов в официалния сайт на ЦСКА:

„Армейци, Обръщам се към вас поради няколко причини. Една от тях обаче е водеща – искам да ви благодаря! Свалям ви шапка заради начина, по който ни подкрепяте. Той няма аналог, не само у нас. Именно тази ваша всеотдайност кара мен, моят екип и футболистите да дадем всичко от себе си, за да успеем. Казвам всичко това най-искрено. Впечатлих се от отношението, което видях след мача в Надежда.

Стотици от вас ме трогнаха с безрезервната си подкрепа, която ми демонстрираха всяка минута след загубата. Винаги съм знаел, че сте истински, винаги съм знаел, че сте верни. Но в такива моменти да почустваш това е нещо уникално. Всички ние сбъркахме. Всеки е направил своята грешка и резултатът е налице. Извинявайте армейци, че не бяхме на вашата висота, че не показахме вашата класа, че не ви заслужихме в неделя! Трудно ми е да спя, но не ми е трудно да работя. Всички знаем откъде започнахме, през какво преминахме и къде сме сега. Няма да се щадя и никога не съм го правил, за да постигнем голямата цел. Също като вас знам какво е ЦСКА и знам къде искам да бъде. В неделя ни дадохте урок за отборна работа и ви уверявам, че вече сме си взели поука! ЕДИН ОТ ВАС СТОЙЧО МЛАДЕНОВ.“