Голямата звезда на ЦСКА в момента Серджиу Буш може да се завърне в родната Румъния. Според редица местни издания, шампионът на страната Стяуа е готов да го купи. 

Информациите за предложената от букурещкия гранд сума варират, но медиите се обединяват за такава от порядъка на около 1 млн. евро. Нападателят напусна румънския шампионат само преди шест месеца. 

Засега обаче самият Буш няма намерение да ходи в родината си. Той сподели пред местните журналисти, които отразяват лагера на Стяуа в Анталия, че му харесва в ЦСКА и смята да изпълни контракта си. 

"Чувствам се прекрасно да съм лидер в класирането при голмайсторите и отборът ми да е начело. Но вие ми казвате за оферта от Стяуа, за което не знам как да отговоря. Но в ЦСКА се чувствам добре и смятам да изпълня контракта си докрай. От него имам само още шест месеца", сподели Буш пред медиите в родината си. 

Той поддържа много добри отношения с играчите на Стяуа, с които прекарва много време в Турция. Звездата на букурещкия клуб Ясмин Латовлевич пък се пошегува, че ако "червените" не пуснат Буш, те ще го качат на автобуса си и ще го отвлекат. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Следете новините на Gong.bg във Фейсбук

Следвайте Ники Александров в личния му профил във Фейсбук