Манекенката Катрин Вачева е пребитата от футболиста на ЦСКА жена. Момичето е със счупен нос, сътресение на мозъка и редица наранявания след продължилия с часове побой, информира bТВ.

След като закарала играча до дома му в понеделник вечерта, тъй като той живеел в покрайнините на София, Катрин Вачева отказала да се качи у тях, което явно разгневило Орлинов.

Тогава с шамари и юмруци той решил все пак да й докаже, че ще стане това, което той желае. Влачил я до дома си и въпреки виковете й никой не се появил да й помогне.

Самият модел разкри в интервю пред телевизията, че Орлинов я заключил в дома си и в продължение на около осем часа не я пуснал, като периодично я пребивал.

След като успяла да се измъкне, Катрин Вачева отишла в полицията, за да предотврати други подобни случаи в бъдеще.

По време на разпита в 6-о РПУ футболистът на ЦСКА признал, че е насилил момичето, което е и репортер в МСАТ. В последствие се оказа, че това не е първият случай, в който играчът упражнява физическо насилие над жена. 

Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение срещу Орлинов за отвличане и нанесен побой.

Манекенката, която преди време беше избрана за Мис Силикон, нашумя в медиите след участието си в едно от риалити програмите, продуцирани от Слави Трифонов. Във футболните среди тя стана популярна заради участието си в благотворителен футболен мач – само за красавици.

В края на миналата година Катрин Вачева се снимка и в клипа на Анн-Джи към песента "Кучка". Видеоклипа можете да видите най-долу.