Мениджърът на Левски Георги Иванов – Гонзо категорично опроверга разпространените информации от Димитър Димитров – Херо, че не е вдигал телефона си на позвънявания от страна на бургазлията. Иванов се изказа силно, като заяви, че ако специалистът твърди това, значи е лъжец.

Припомняме, че преди ден на специално организиран брифинг Херо обяви, че лошата комуникация с Георги Иванов е сред основните причини за отказа му да поеме Левски от зимата. Димитров обяви, че Иванов не отговарял на неговите позвънявания.

„Първо съм обиден и огорчен от това, което направи Димитров. Причините са лични, защото аз съм виждал пет или шест пъти с него в последните месеци. Неслучайно съм го канил няколко пъти да бъде треньор през сезона. Октомври му предложихме апартамент да бъде тук и да следи процеса. И смятам, че всичко това, което направи на пресконференцията, бе некоректно и грозно. Мислех да не отговарям, но аз бях атакувам и съм спортен директор на Левски, така че се наложи“, започна Иванов.

„Първото нещо, Херо през октомври замина за Холандия на разноски на Левски да гледа играчи. Той е треньор и дава списък с играчи, с които преговарят после директорът. Собственикът на клуба ме помоли да опазим достойнството на Димитър Димитров, но смятам, че достойнството на Херо е под съмнение“.

„Бил съм три пъти в Бургас, преди мача във Варна пак се видяхме. Имахме среща в понеделник. Няма как да казва, че не е в течение на процесите в Левски, при все, че Петър Колев, който е негов помощник, е в треньорския щаб. Ако той искаше, щеше октомври месец да е на Герена и да се запознае с качествата на играчите“.

„Вярно в Левски са трудни времена, през тези месеци се опитвахме да работим и да стабилизираме клуба, за да дойде той да работи“.

„На 17-и имах среща с Херо, на която той дори не ми се обади, че няма да дойде. Няма такова нещо, че не съм му вдигал телефона. Ако го е казал това, значи е лъжец“, завърши Иванов по темата „Димитър Димитров“.