Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров коментира нападките между Александър Томов и капитанът на тима Валентин Илиев в последните дни.

„Томов и Вальо Илиев не са приятели. Единият е ръководител, другият футболист. Защо трябва да има някакво напрежение. Между тях има чисто служебни отношения. Не виждам нищо лошо в това, което са казали, нито единия, нито другия. Това са повече раздухвания на журналистите. Нормално е един ръководител да каже на футболиста, че не му е работа да коментира финансирането на отбора“, коментира Александър Тодоров по време на пресконференция.

„Доколкото имам информация за лагера в Турция, подготовката върви много добре и Стойчо Младенов е много доволен. Колко са подготвени футболистите ще разберем след 28 февруари. Надявам се отборът в топ кондиция. Очакват ни 13 мача, 13 финала“, каза още Александър Тодоров.

„Най-вероятно футболистите ще си получат заплатите до края на седмицата. Относно бунта, за който говорите, това са супер големи спекулации. ЦСКА е един от редовните платци на заплати в българското първенство. Заплатите са и сравнително високи за ниво А група. Бунтове не може да има от страна на футболистите. Да се закъснее с 3-4 дни не смятам, че е нещо много, много пагубно, при положение, че сумата, която трябва да се изплати не е никак малко. 400 000 лева всеки месец е сума, която не е лесно да се намери. Футболистите много добре разбират тази ситуация и едва ли ще направят някаква трагедия“, завърши той.

------------------------------------------------------------------------------

Още новини от родния футбол в страниците на Gong.bg във Фейсбук и Туитър

Следвай Ники Александров в личните му профили - Фейсбук и Туитър