Атанас Атанасов – Орела изведе Нефтохимик на първа тренировка на базата в Долно Езерово. Специалистът е постигнал договорка с изпълнителния директор Костадин Джамбазов и ще води отбора до края на сезона, съобщава сайтът „ТОП НОВИНИ БУРГАС. Орела сподели, че идва да помогне в трудния момент и се надява да спаси отбора от изпадане.

На заниманието присъстваше цялото ръководство в лицето на Костадин Джамбазов, Митко Трендафилов и Николай Тодоров. Вече бившият наставник Антон Спасов също дойде, но само да си вземе сбогом.

Отборът тренира с настроение, като индивидуално се готвеха само Лефтеров, Божинов и Цонков.

Ето какво още сподели новият наставник:

„Предишния път имах някои условия към ръководството, които не са от финансово естество. Положението не е толкова розово от финансова гледна точка. Повечето бяха кадрови проблеми, които се разрешиха и затова сега приех. Подписвам договор, който ще изпълня. На всички ни е ясно, че ситуацията в Нефтохимик е трудна. Тръгваме. Смятам, че с общи усилия можем да направим нещо положително и да се справим”, каза Атанасов.

„Освен да останем в групата, други цели няма поне на този етап. Мисля, че има потенциал, като се привлече и още някой-друг човек, да изпълним това нещо. С Джамбазов правим усилия да привлечем още няколко играчи на нужните позиции. Промени по състава няма как да коментирам”, добави той.

„Освен с Джамбазов не съм говорил с никого. Не познавам Виторио Мунгай, има хора на управленски длъжности, които взимат решенията. Този мениджър – да е жив и здрав – не го познавам”, завърши Орела.