Старши треньорът на ЦСКА Галин Иванов определи групата за мача с Локомотив София и пак върна в нея един от низвергнатите от него напоследък играчи. Става въпрос за вратаря Якуб Дивиш, който беше загуби титулярното си място под ръководството на новия наставник. 

Чехът не беше контузен, но вместо него беше викан младокът Анатоли Господинов, който дори и записа мач като титуляр. Попадането в групата на Дивиш обаче е продиктувано от контузията на латвиеца Максим Уваренко. 

Латвиецът е един от шестимата с травми, които не попадат в сметките на Иванов. Другите са Еденилсон Бергонси, Амансио Фортеш, Марио Бъркляча, Маркиньос и Иван Маркович. Наказани пък са капитанът Валентин Илиев и Стивън Сънди. 

Така наставникът беше доста ограничен в избора си на играчи за мача с Локомотив София. Битката на "Армията" е в понеделник вечерта и ще можете да я гледате по Diema Sport и Gong Play, както и да я слушате в ефира на Дарик радио. Затова Иванов извика само 18 играчи, без да разширява групата си. Ето и кои са те:

1.Анатоли Господинов, 33. Якуб Дивиш, 3 Александър Тунчев, 6. Пламен Крачунов, 7. Тони Силва, 8. Борис Галчев, 9. Стефан Николич, 11. Неманя Милисавлевич, 13. Орелиен Жоаким, 16. Петър Витанов, 19. Апостол Попов, 20. Луис Соарес, 21. Венцислав Василев, 34. Денис Причиненко, 48. Марин Оршулич, 70. Жуан Фелипе, 73. Иван Стоянов, 77. Тончи Кукоч.