Началникът на ДЮШ в Левски Даниел Боримиров разкри кои ще бъдат треньорите в академията на стадион "Георги Аспарухов". Той направи това преди да презентира визията си за развитието на школата.

Най-малките в Левски ще бъдат родените през 2007 година. Техен треньор е Михаил Захариев. Антон Кирилов ще ръководи по-големите с една година. Светльо Колев ще е наставник на тима набор 2005.

Веселин Сърбаков пък ще се грижи за футболното развитие на децата родени през 2004 година. Краси Петров е избран за треньор на тима набор 2003. Борислав Кьосев е треньорът на набор 2002.

Бившият изтъкнат футболист на Левски Димитър Телкийски ще е наставник на играчите родени през 2001 година. Петко Медвецки продължава да работи със селекцията от набор 2000 година.

Божидар Костадинов пък ще работи с една от най-талантливите групи на „Герена“ - набор 1999. Бившият капитан на Славия Йордан Петков е назначен за треньор на родените през 1998 година.

Владко Шаламанов ще е начело на тима до 17 години, а Георги Тодоров е старши треньор на дублиращия тим. Негов асистент ще е Димитър Телкийски. Треньор на вратарите продължава да бъде Валентин Захариев, който е един от най-добрите у нас в тази област.