Един от новите акционери в ЦСКА - Борислав Лазаров - , на който бяха прехвърлени дяловете на Манджуков и Инджов, обяви, че той, и другият пресен акционер - Милко Георгиев - искат от името на феновете пълна прозрачност.

Лазаров и Георгиев бяха излъчени от феновете, за да получат пълномощно от Манджуков и Инджов, да се разполагат с акциите им.

"Благодаря на феновете, които са ме избрали, и с чието доверие се ползвам. Нашата задача, на мен и Милко Георгиев е, да искаме от Александър Томов пълна прозрачност в клуба. Нито искаме да му пречим. Искаме да бъде направен одит, да има промяна в членовете на съвета, и един куп работи, с които да запознаем феновете," заяви Лазаров в студиото на "Зона Спорт" по БТВ.

"Да намери пари за лиценза, е работа на господин Томов. Това е само и единствено негова отговорност. Той каза, че всичко е уредил. Ние просто искаме пълна прозрачност. Ние в момента нямаме желание и възможности да управляваме клуба, но искаме той да прехвърли акциите, за да намерим подходящ човек," добави Лазаров. "Ние феновете ще настояваме да получим акциите на Томов."

"Решенията ги взима само господин Томов. Ние искаме прозрачност. Искаме одит, и да знаем какво е състоянието на клуба. Аз лично никога не съм казвал, че ще издържаме клуба, и че ще наследяваме задълженията на клуба," завърши той.