Наставникът на Берое Петър Хубчев заяви след победата над Пирин с 1:0 в мача от 3 кръг на А група, че няма да има лесни мачове в майстирския ни ешелон. Хубчев изтъкна, че „орлетата“ се държат мъжки на терена и добави, че е хубаво, че отборът му създава положения.

„Тежка победа. Важни три точки. Мисля, че първото полувреме бе по-добро като игра за нас. Мисля, че имаше два-три фрапантни пропуска на Мапуку. Второто полувреме бе доста нервно“, започна Хубчев.

„След мача мога да кажа, че е добре, че създаваме положения, но непосредствено след пропуска, се ядосваме. Въпрос и на майсторство е. Повече старание трябва да влагаме. Не съм си правил илюзия, че ще ни е лесно. Това, което се публикува и се пише по медиите, мен не ме интересува. Лесни мачове няма да има. Аз очаквах, че ще ни е трудно срещу Пирин, който е известен с мъжкото си поведение“, добави Хубчев.

„Не крием – ние търсим на два поста играчи, но не на всяка цена. Ако преценим, че сме намерили подходящия човек, може би ще привлечем такъв футболист. Няма набелязани“, добави Хубчев.