Президентът на Левски Тодор Батков показа ясно, че не е доволен от инициативата на тръст „Синя България“ да стартира кампания срещу него. От сдружението изразиха готовност да стартират кампания под надслов „Левски не е негов“, която визира именно адвоката и има за цел да го принуди да им предаде акциите си.

„От една година само се говори и нищо не се прави. Преди да разбера за какво е ставало дума, разбирате, че не мога да дам отговори. Трябва да видя дали си струва да давам отговори“, коментира Батков.

„Коментарът ми е от две думи: детска градина. Точка. Кои са феновете? Феновете са милиони българи. Тук говорим за една група амбициозни българи, чиято кампания се изроди.“

„Каквото има да става с лицензирането, ще стане. С тези фенове какво да стане? С този ултиматум те искат да свирим реквиема. Никой не участва по задължение в Управителния съвет. Проблемите са сериозни – първо, от спортно-техническо естествено и, второ, от финансов характер, който касае лицензирането.“

„Досега винаги съм правил каквото трябва. И това в продължение на 11 години. Ако имат, да го извадят.“, каза още Батков.