Нападателят на Пирин Мартин Тошев обсъди в А група Токшоу по Diema Sport състоянието на отбора и амбициите му след възходящите резултати в последно време.

"Нормално е да си вярваме, взехме пет точки от три мача, от които никой не вярваше, че можем. Надявам се с това да дойде и самочувствието."

"Добре тръгнахме, след Черно море направихме негативни резултати. И аз като нападател, като не вкарвам, нормално е да има стресиране. Имаме и доста млади момчета, не бяха играли в А група. Бяхме в дупка, и съм радостен и щастлив, че постепенно излизаме от нея."

"Определено има еуфория в Благоевград. Хората ни подкрепят, както на мачовете, така и по града, това е важно за нас футболистите."

"Взехме пет точки от трите най-добри отбора в България. Но не се заблуждаваме, още нищо не сме направили. Това е само началото, ако искаме да останем в А група, трябва да продължаваме да се борим."


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS


"Отсъствах доста време, но сега съм добре, чувствам се добре в отбора. Най-важното е да съм жив и здрав."

"В ЦСКА бях четири години, следя нещата. Надявам се да се завърне в А група, и е несериозно да се говори, че някой се радва да не са там."

"Минаха тези години, ЦСКА ми даде доста, но оттогава съм играл за доста други отбори. Не ми е било фикс идея да вкарам на Левски. Радвам се, че голът ми донесе победата, но не е имало по-голям заряд."

"Конкуренцията нормално помага, държи те на тръни. Ще тренирам, ще давам всичко от себе си. Няма от какво да се притеснявам."

Прогнозата за Монтана-Пирин - 0:1.