Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров сподели, че очаква да има лични атаки срещу него и останалите от ръководството заради мисията им да спасят клуба. Той говори за обвиненията от страна на бившия юрист на "червените" Радостин Василев и специалиста по спортно право Георги Градев. 

Тодоров също така сподели, че очаква да се стигне до съд с Ботев заради казуса с Абел Анисе, подробности за който шефовете на ЦСКА изкараха на специална пресконференция в началото на седмицата. Ето какво сподели началникът на "Армията":

"Естествено, че не споделям мнението на Ботев, че не ни дължат пари. Бях наясно, че те ще излязат с такова становище, защо за тях е изгодно да се протакат нещата и да минем през съд. Явно ще бъде неизбежно и ще се стигне до съдебна процедура." 

"Атаките на Георги Градев и Радостин Василев са смешни. Няма да ги коментирам. Има хора, които ще се занимават с тях и те ще се заемат с това. Ще се установява за думите им, аз нищо не казвам, защото има сигнал." 

"Докато има дела, които са от времето на Титан, дотогава ще има и такива връзки. Ще трябва време, за да се изчистят делата от тяхно време. Тепърва ще излизат решения по тях." 

"Няма какво да отговарям на Титан, те ще трябва да отговарят, където трябва. За съжаление те са направили достатъчно със своите действия, защото клубът е докаран до предумишлен фалит. Няма какво да говорим повече." 

"Аз съм готов на атаки, има достатъчно такива срещу мен, включително и заведени дела. Но аз не се притеснявам от това, защото каузата да спасим ЦСКА е по-важна от всичко за мен." 

"С Венци Живков сме имали добри отношения, не го крия. В крайна сметка е толкова виновен с това, че е подписвал тези договори. Някой друг впоследствие се е облагодетелствал. А на мен не ми харесва да влизаме в ролята на глупаци и само да плащаме надробеното от други хора. А и тук бивши юристи излизат и дават акъл как да се управлява клуб като ЦСКА, при положение, че те са го докарали до фалит", сподели Тодоров.