Футболистът на Берое Стивън Петков заяви след победата над Пирин, че все още му е трудно, но се надява вече да се отпусне.

„Като цяло сладка победа срещу един коварен отбор, който играе на контраатака. Очаквахме това нещо. През седмицата тренирахме играта на Пирин, гледахме видео, и можем само да се радваме“, сподели Петков.

„Честно казано още ми е трудно, признавам си, по време на игра. В смисъл такъв, предвид колко време не съм играл, ми е малко кофти на терена. Гледам да слушам хората от страни какво ми казват само и само да се уча и да влизам в нещата. Дай Боже и занапред да съм в главни роли за голове, но няма значение кой вкарва головете, важно е да бием. Много футболисти го казват. Дано трупаме точки и занапред“, добави футболистът на Берое.

„Ние си играем нашата игра и няма значение какво другите играят и какво предлагат. Знаем, че предвид това, което направи Берое предния сезон сега той е дразнител за всеки отбор. Това го виждаме всички. Както преди всеки един мач гледаме видеа на отбора и гледаме това, което играят. След това излизаме и се противопоставяме на всеки.“

„След всеки мач се чувствам все по-спокоен и по-добре. Надявам се вече да се отпусна и да играя това, което мога“, каза още Стивън Петков.

Видео кадрите са предоставени от Beroe.bg.