Старши треньорът на Хасково Стамен Белчев бе видимо разочарован след тежкото поражение от Левски с 0:5. Специалистът заяви, че проблемите в тима през седмицата, видимо се отразили на играта на последния в класирането.

Преди няколко дни футболистите на Хасково отказаха да тренират заради финансови неуредици, като дори мачът днес бе под сериозна въпросителна.

„След тежка загуба трудно се говори. Искам да поздравя Левски за изразителната победа. Неуредиците през седмите се отразиха и на мача днес. След едно равностойно полувреме, през второто се опитахме да атакуваме повече, но не се получи. Пропускът на Долапчиев бе фрапиращ, след това имахме 1-2 положения, които не бяха толкова чисти, но това е. След втория гол, нашият отбор се предаде. За съжаление не разполагаме с равностойни футболисти“, каса Белчев след мача.

Наставникът на Хасково допълни още, че не е убеден, че след края на сезона ще продължи да води тима си.

„Надявам се утре да разговарям с вратар, който да се съгласи да дойде. Иначе е несериозно. Надявам се, че до края на сезон ще имаме втори вратар. Ситуацията е много тежка. Много трудно ще останем в А група, но ще се питаме да играем добре. Не знам дали ще остана. Нека свърши първенството, а след това ще коментираме с ръководството“, каза още старши треньорът на Хасково.