Футболистът на Черно море Иван Коконов, който за четвърти път спечели класацията на Gong.bg за „Играч на мача“ сподели след успеха с 3:1 над Славия като гост, че тимът вече мисли за финала за Купата на България срещу Левски.

Наградата му за „Играч на мача“ бе връчена от треньора на варненци Никола Спасов, който сподели: „Много се радвам, че за четвърти път трябва да дам наградата на Коконов. Радвам се и му пожелавам за следващото първенство и в новия му клуб да печели такива награди.“

„Този сезон успешно играем срещу Славия. Доминирахме през цялото време. Нормално е леко да се отпуснем, да пестим сили, защото ни предстои финал. Мисля, че се получи добра игра и от двата тима, и заслужено победихме. Най-вероятно треньорът ще даде почивка на повечето момчета. Вече гледаме да мислим за финала, защото няма много време да се подготвим и психически и физически“, коментира Иван Коконов.

„Който покаже по-голямо сърце и желание ще вдигне Купата. Мисля, че феновете ще вдигнат нивото на футболаь защото е по-приятно да се играе пред пълен стадион. Дано зарадваме нашите фенове“, добави Коконов.