Очаквам да изиграем един добър мач срещу Лудогорец. Показахме, че Локомотив Пловдив се представя силно срещу шампиона. Трябва да покажем нашите качества срещу най-добрия отбор в България.

Това заяви старши треньорът на "черно-белите" Илиан Илиев на пресконференция преди домакинския с Лудогорец от 32-ия кръг на "А" група. Той добави, че воденият от него тим се готви сериозно за предстоящия мач.

"Трябва да сме доста компактни, да атакуваме човека с топка, да сме агресивни в единоборствата и когато ние имаме топката, да направим бързия преход. Всеки отбор, когато е хванат на контраатака, има проблеми, ако играеш бързo", сподели Илиев и разкри какви са проблемите му около състава.

"Единственият проблем със състава е Пламен Крумов, който е със сътресение след дербито с Ботев и все още не е готов. Трайно контузените Димо Бакалов и Николай Димитров вече са по-добре, но със сигурност няма да разчитам на тях за мача в събота. Надявам се времето да се оправи и да дойдат повече хора, а ние да ги зарадваме с победа", заяви Илиан Илиев.

Той добави, че все още не е решил какво да прави с двамата на проби в Локомотив. Това са Адама Гуидиала и Кирил Брестовички, който от вчера се е присъединил към отбора.

"Все още не съм решил за тези футболисти, а и няма да бързам", обясни наставникът на "черно-белите".