Наставникът на Локомотив София Димитър Васев коментира равенството на тима срещу шампиона Лудогорец.

"Щастлив съм, направихме равенство с добра игра. Не може да не ме е яд, че изпуснахме победата. Дръпнахме се, но се получи неволно, вътрешна реакция в момчетата, не е умишлено", заяви след мача Васев.

"Не започнахме лошо, направихме индивидуална грешка, вкараха ни гол, имаше леко стъписване при нас, но се окопитихме. Нашата идея е да играем силно срещу силните отбори, да имаме отбор, който да се противопоставя на силните отбори", допълни Васев след двубоя. 

"Получи се това, което искахме, с малки интервали от време. Прибрахме се малко, но се получи от само себе си. Вкарахме два хубави гола, накрая малшанс, този рикошет ни лиши от победата",  коментира още наставникът на Локомотив София.

"Не сме се уморили, не всеки път водим на Лудогорец, прибраха се леко, но не е грешка според мен. Имам забележки към някои отсъждания. Имаме хора вътре, които реализират. Добре се браним, което е хубаво. Ще усъвършенстваме стила си. Липсват ни офанзивни хора в атака. Имам нужда от централен нападател, в момента играят двама души, които не са централни нападатели", завърши изказването си Димитър Васев.