ЦСКА ще домакинства на стадион „Българска армия“ на Славия в двубоя си от 1-я кръг на Първа професионална лига, както и през целия сезон. Това става ясно от публикуваното в сайта на Българския футболен съюз решение на Спортно-техническата комисия.

В него се уточнява, че ПФК ЦСКА-София ЕАД е представил предварително споразумение с Министерството на спорта.

Както е известно, договорите за стадион „Българска Армия“ и дружеството ПФК ЦСКА АД, което се намира в процедура по несъстоятелност, бяха прекратени преди броени дни, след което бе обявено, че дружеството ПФК ЦСКА-София ЕАД ще предприеме стъпки за вземането им под наем.

ЦСКА играе със Славия на 29 юли от 21.15 часа. Срещата ще може да следите в Gong.bg, по DIEMA SPORT 2, в GONG PLAY и по Дарик радио.

Ето и пълния текст на съобщението:  

На основание предоставено „Споразумение”, между Министерство за младежта и спорта и  ПФК „ЦСКА-София” ЕАД  за ползване на стадион Българска армия  от  ПФК „ЦСКА-София” ЕАД  и  заявление от  ПФК „ЦСКА-София” ЕАД , срещата от І-ви кръг на Първа професионална лига между отборите на ПФК „ЦСКА-София” и ПФК „Славия 1913” ще се играе  по програма на 29.07.2016 година от 21.15 на стадион  „Българска армия” – град София. Това важи и за всички останали домакински срещи от първенството на Първа професионална лига сезон 2016/2017 година .

 

Секретар СТК:                                                 /Н.Михайлов/