Най-интригуващият мач от 31-ия кръг на А група ще се изиграе и последен по програма. С битката в Стара Загора между Берое и Славия не просто ще се закрие предвеликденския рунд от битките, но се очаква да паднат и много въпросителни. 

Двата тима се изправят един срещу друг в директна битка за бронза. Третото място, засега, е последното, което дава право на участие в Лига Европа през лятото. В зависимост от изхода на финала за Купата на България и четвъртата позиция може да се окаже "златна", но никой от тези тимове не иска да разчита на случайността и късмета. 

Затова в Стара Загора един срещу друг ще се изправят нахъсани до краен предел за битка отбори. Залогът е прекалено голям, което предвещава и много зрелище в навечерието на един от най-светлите християнски празници. 

Този мач ще можете да проследите директно в ефира на Diema Sport, както и на нашата платформа Gong Play. За вас ще го следим и минута по минута на Gong.bg, а ще можете да го слушате и на честотите на Дарик радио

Домакините са с много проблеми в навечерието на тази среща, като най-много са те в отбраната. Заради наказания от състава за предстоящия мач отпадат Иво Иванов, Веселин Пенев, Игор Джоман, Спас Делев и Неманя Милисавлевич.

Освен това Емин Ахмед получи травма в двубоя срещу Пирин, аут е още и Евертон Джилио-Том. Бенжамен Морел продължава да се възстановява от контузия, така че наставникът Пламен Липенски ще разполага с доста ограничен потенциал. 

Далеч от тези главоболия е колегата му Александър Тарханов. Той ще може да разчита на максимално боеспособен състав, въпреки че и при "белите" не беше особено спокойно в последните дни. 

От "Овча купел" бяха натирени двама от чужденците - Донел Муканза и Дуде Ндонгала. Те бяха обвинени, че симулират травми и треньорите обявиха, че повече няма да разчитат на тях. Така че Славия ще трябва да се оправя без услугите им до края на сезона. 

Добрата новина за Тарханов е, че ветеранът Георги Петков ще се завърне на вратата, което ще внесе стабилност на този пост, след като Марио Кирев показа някои колебания напоследък. 

Точно това прави тази битка изключително интересна и изходът от нея - напълно непредвидим. Берое има аванс в класирането, който може набързо да се стопи при поражение, затова зрителите на Diema Sport и читателите на Gong.bg със сигурност ще се насладят на истинско зрелище.