Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев лично посреща фенове днес на трибуна „Моци“ и помещенията под нея. Наставникът отговаря на въпроси най-вече на малчугани, които с любопитство разглеждат разноцветните флагчета на отбори, играли мачове с любимия им тим. Те са подредени във витрина още при влизането в помещенията под трибуната от входа за футболистите и служебните лица.

Цели семейства от Разград и региона включително с деца в бебешки колички използваха неделния ден, за да посетят новото спортно съоръжение. Макар предварително да бе обявено, че в Деня на отворените врати ще се пускат само хора с билети от последния мач, всъщност достъпът е свободен.

Сред помещенията, в които най-дълго се застояват посетителите, е комфортната зала за журналисти. Някои се снимат в уютните столове за пресата, а други – на местата, където от следващата седмица ще сядат треньорите. Задължително място за снимане днес бе и огромният светещ в зелено портрет на Козмин Моци, както и съблекалните на отборите – домакини и гости. Някои даже се фотографираха полегнали на леглата за масаж.

На излизане мнозина спираха и пред фен магазина, за да си закупят шалче, фланелка или друг артикул с цветовете и логото на Лудогорец.