„Със сигурност това ни е най-слабият домакински мач, който изиграхме от началото на първенството. Има логично обяснение – днес взеха участие малко повече хора, които няма много опит, но смятам, че момчетата се постараха да играят това, което могат. Лошото е, че тези хора, които имат повече опит, нямаше някой, който да поведе отбора, но това са нашите възможности. Който е най-мотивиран, той ще играе“, заяви старши треньорът на Хасково Димчо Ненов след поражението от Ботев Пловдив в 7-я кръг на А група.

„Както казах отдавам по-плахото начало на липсата на опит. Имахме ситуации с числен превез и там се вижда майсторството, но не успяхме да се справим. В началото на второто полувреме ги допуснахме много близо до нашата врата. Може би и отборът на Ботев ни принуди. Такива ситуации в А група се наказват4, каза още Ненов и продължи:

„Нямам никакъв ултиматум, ако има ръководството може да говори. В крайна сметка футболът е игра. Когато кажат, че не става работата, не е проблем. Има обстановка, която малко навреди на отбора, но това са вътрешни неща, които не трябва да коментираме. Докато съм тук, ще играят най-мотивираните да защитават този отбор.“

„За съдийството искам да открехна една тема. Вижте какви съдии ни свирят на нас. Учат се на наш гръб. Не искам да оправдавам загубата, но в крайна сметка един съдия трябва да има респект. Лошо съдийство. Днешните решения бяха в ущърб на нашия тим. Но не искам да се оправдавам. Като игра това със сигурност беше най-слабият ни мач“, завърши Ненов.