Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов се изказа по адрес на големия конкурент за титлата Лудогорец. Според него, на разградчани им е лесно да градят състав в момента, защото имат пари. 

Той обаче твърди още, че шампионите още са много далеч от постиженията на "червените" и другия гранд Левски, въпреки че са хегемон в родния футбол в последните три години. Ето какво сподели той в предаването "Спортна треска":

"Историята показва, че когато Левски и ЦСКА са силни, националният отбор също е силен. Има повече конкуренция, от там идват и повече добри резултати. Да, последните години силата на тези два отбора по обективни причини падна и през това време се появиха други отбори и конкуренти." 

"Лудогорец определено в тези години се очерта като клуб номер едно във всяко едно отношение - като база, като финансова стабилност, като всичко. С много пари лесно се работи." 

"И в Левски, и в ЦСКА разчитаме на свободни агенти. Привличаме предимно млади момчета, чийто качества тепърва трябва да развиваме и за това нещо е необходимо време. Докато Лудогорец е отбор, който отива и купува футболисти за по един, два, три милиона, ако трябва, и градят състав." 

"Разликата между двата гранда Левски и ЦСКА с Лудогорец е огромна все още. Но това, че са станали три поредни години шампиони не значи, че са стигнали нивото на грандовете като имидж и като история", сподели Младенов.