Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов счита, че единственият плюс в полза на Лудогорец, преди важния мач между двата отбора, е по-големият бюджет на шампионите, който е в размер 10 пъти по-голям от този на „червените“.

Наставникът коментира дербито в събота по време на брифинг в Пресклуб България. Преди началото, на своеобразна церемония, специалистът получи значката „Златен трикольор“, която се връчва на треньор номер 1 за месеца, в случая за месец октомври.

Двубоят ЦСКА – Лудогорец ще се проведе на 22 ноември на стадион „Българска армия“ и ще можете да го наблюдавате на живо в Gong.bg и по Нова телевизия. Коментар на срещата очаквайте и по Дарик радио. Началният час на мача е 16.00.

„Единственият ни минус в момента срещу Лудогорец е може би 10 пъти по-големият бюджет от нашия, с който разполагат. Този мач няма да реши титлата, защото след това ще има много мачове да се изиграят. Всеки един отбор може да загуби точки, самият формат на първенството е много интересен и създава напрежение както на върха, така и долу в таблицата“, сподели треньорът на ЦСКА.

„Отдадени сме на подготовката за предстоящия мач, искаме да сме максимално подготвени за предстоящия двубой“, допълни Стойчо Младенов.

„Надявам се да напълним стадиона, от този стадион много европейски шампиони са си тръгвали с наведени глави. Такава обстановка трябва да има на стадиона. Вярвам, че ще бъде точно така“, каза още специалистът.

Относно предстоящия мач в събота, треньорът изрази недоволството си, че Николай Йорданов получи наряд за сблъсъка с Лудогорец. Стойчо Младенов обяви арбитъра за персона нон грата. В същото време шефът на съдиите Никола Джугански застана плътно зад рефера.

Участвай в анкетата на Gong.bg и дай своята прогноза за предстоящия сблъсък в събота ТУК!