Двама от новите футболисти на Левски – Джъстин Менголо и Франсис Нар си тръгнаха рано сутринта от лагера на Левски в Анталия. Нар, който е ганаец, и камерунецът Менголо поеха по тъмно в посока Истанбул, докато техните съотборници ще направят тренировка преди обяд.

Атакуващото дуо ще трябва да изкарат работни визи, тъй като са от страни, които не са членки на Европейския съюз. Левски се надява те да нямат проблеми и да могат да им изкарат необходимите документи в турския град.

Останалата част от отбора ще проведе тренировка с по-скоро тонизиращ характер след вчерашния спаринг със Спартак Миява. След победата с 3:0 старши треньорът Стойчо Стоев заяви, че ще пусне играчите в почивка за събота и неделя, а от понеделник, а от понеделник отборът започва да се готви за първия си мач от А група срещу Лудогорец в Разград. Следобяд Левски лети за Истанбул, а оттам вечерта ще отпътува към София.

По време на подготовката си в Анталия „сините“ изиграха 7 мача, като победи Тобол (Казахстан) с 2:0, Алаксандрия (Украйна) с 3:2, Поли Тимишоара (Румъния) с 2:1, Збройовка Бърно (Чехия) с 1:0 и Спартак Миява (Словакия) с 3:0, като в две от срещите завърши наравно – с румънския Виторул (0:0) и словенския Домжале (1:1).

Валентин Грънчаров - специален пратеник на Дарик радио в Турция


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS