Трима нови футболисти ще картотекира днес в БФС новака в А група Марек. Към дупничани през тази седмица се присъединиха Ангел Русев, Милен Василев и Димитър Илиев, като от спортно- техническия щаб прецениха, че играчите ще бъдат полезни на отбора, пише zadupnitsa.com.

33-годишният Ангел Русев идва от Видима-Раковски, като преди време се подвизаваше и в Литекс. 26-годишният нападател Милен Василев за последно игра в Черноморец Бс. Роденият в Ботевград футболист има мачове и за Миньор Пк, Славия и Левски.

28-годишният дефанзивен халф  Димитър Василев Илиев е роден в Кюстендил, но е юноша на Славия. Той игра повече от четири години в Монтана, като за последно бе в Пирин Бл.

Същевременно изпълнителният директор на Марек Иво Паргов заяви, че е доволен от вчерашната контрола с израелския Апоел Тибериас. Срещата завърши наравно 0:0 и се игра в София на комплекс "Царско село".

"През второто полувреме футболистите показаха старание, изпуснаха и да отбележат. Дано това е подем и той да се развие в събота срещу Хасково" ,заяви Паргов.