Нов треньор е назначен в дублиращия отбор на Лудогорец, който участва в първенството в тази група. Това е Веселин Бранимиров, който поема функциите на Атанас Димов, който пък става треньор на юношите до 17 години.

Дублиращият отбор на Лудогорец проведе лятна подготовка под ръководството на сегашния наставник на представителния тим Георги Дерменджиев. С него започна и сезона при дублите. След като бе назначен на първия отбор обаче, Дерменджиев бе заменен от Атанас Димов. Той освен дублиращия състав, води и младежката формация на Лудогорец в Шампионската лига, но там този тим така и не успя да вземе точка, дори да отбележи и гол. Със сигурност, ако през 2015 отборът отново влезе в Шампионска лига, Бранимиров ще води формацията, която ще участва там.

В същото време изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че в плана за развитие на клуба влиза и реконструкция на базата.

„Проектът е мащабен, тъй като школата изпитва нужда от още по-добри условия. Ще бъдат изградени нови 5 терена и още една сграда със съблекални, възстановителен център и общи помещения“, коментира Петричев.