С проблеми в защитната си линия ще бъде Локомотив Сф при домакинството си на Берое в понеделник.

Титулярната почти цяла пролет централна двойка Бранеков – Траянов е с контузии. И двамата няма да бъдат готови за двубоя, като отсъствието им ще трае около десетина дни.

Локо Сф е допуснал само два гола през 2015 година в цели 9 мача в „А“ група, като това се дължи на солидната игра на целия отбор и в частност на обтранителната му линия.

Бранеков е паднал лошо върху лявото си рамо на последната тренировка, предшестваща мача с Литекс, а болките от травмата се задълбочиха по време на самия двубой с ловчанлии, което наложи смяната му в началото на второто полувреме. Също на тренировка разтежение на бедрото е получил Траян Траянов, което го извади от групата за срещата с ловчанлии.

Заместилите ги в центъра на отбраната Марко Ранджелович и Камен Хаджиев обаче се справиха също със задачата си и не допуснаха гол в Ловеч.

Добрата новина в лагера на Локо Сф е завръщането към тренировки на Даниел Генов. Фланговият нападател преодоля травмата на глезена си и от сряда след двудневната почивка на тима ще поднови занимания.

Наскоро в строя се завърна и друг от контузените нападатели Ламжед Шехуди , така че за сметка на защитата си, Локомотив усилва своята атака.