Председателят на Управителния съвет на „Обединение за Локомотив“ Николай Неделчев разкри добра новина за бъдещето на отбора. След срещата между ръководството и футболистите на тима, Неделчев сподели, че гръбнакът на отбора ще остане и през следващия сезон, а към тях ще бъдат добавени и нови попълнения.

„Говорихме за подписване на нови договори с футболисти, които влизат в сметките на треньора Христо Колев и неговия треньорски щаб“, каза Неделчев.

„Мога да кажа бройката на хората, които твърдо са потвърдили – това са 12 човека, има още трима, които почти сигурно ще потвърдят, така че гръбнакът на отбора се запазва.“

„Имаме няколко набелязани футболисти, които да бъдат привлечени на ключови постове и така, вървим напред.“

А на въпрос как ще се разделят с играчите, които няма да останат в клуба, Неделчев отговори: „С благодарности, защото те са били в една тежка ситуация. Това е работа на треньора, нека той ги оповести. Разделяме се като нормални интелигентни хора. 7-8 човека са.“

„Това, което нося в ръцете си, са офертите за подготовката, може би в следващата седмица това ще е факт. Ние ще осигурим финансирането на тези две подготовки, така че се надяваме отборът да е готов за сезона след това. Целият треньорски щаб остава и се запазва в същия състав“, допълни Неделчев.