Старши-треньорът на Левски Люпко Петрович даде интервю пред Дарик радио след среща в офисите на клуба. Сърбинът се прибра от Белград, за да види ситуацията в тима след вълната от оставки.

„Остава и Дафо /б.а. шофьорът на автобуса/ да подаде оставка. Шегувам се. Аз дойдох в Левски с голямо желание и любов. Треньор съм и мога да мисля само как да работим по-добре. Работим по селекцията, за да имаме добър отбор. Искам да побеждаваме в първенството, да се представим добре в европейските турнири и да спечелим купата или титлата. Феновете на Левски дълги години нямат поводи за радост. Аз още не мога да повярвам, че Гонзо ще си отиде, смятам че ще се върне. Разговарях с него. Казах му, че знам какъв е храбър, но е „кукувица“, ако си тръгне. Малко го провокирах, но на него му е най-тежко. Може да му върнат оставката, а може и да не му я върнат. Той твърди, че няма как да остане. Левски е и неговата любов. Той харесва своята работа. Преживя с Левски моментите, в които нямаше никакви пари в клуба. И сега нямаме много, но има колкото трябва. Аз искам той да остане, но ако това е неговото окончателно решение, не мога да направя нищо“, заяви Петрович.

„Говорих и с Иво Тонев, който е много коректен. Каза ми да работя спокойно. Обаждай се за каквото имаш нужда, няма да има проблеми със селекцията. Той иска Левски да е силен и стабилен. Не знам дали ще бъде председател, но той е собственик“, продължи Люпко пред Дарик радио.