Отборът на Левски стартира заключителната част от своята подготовка в турския курорт Анталия. След тридневната почивка, която даде старши-треньорът Стойчо Стоев, днес „сините” се събраха за тренировка в 17:00 часа.

Заниманието бе с изцяло физически характер, като футболистите трябваше да изпълнят серия от бегови упражнения, в които се редуваха крос и спринт по протежението на терена.

След 30 минути тичане играчите бяха подложени на различни кондиционни натоварвания в продължение на 15 минути. В серията през цялото време се включиха всички налични полеви играчи, а вратарите тренираха отделно със специалиста Валентин Захариев. Триото, което той тренира вече е в състав Пламен Илиев, Боян Йоргачевич и завърналия се в тима Александър Любенов. Стражът Николай Кръстев се завърна в България. Към тима предстои да се присъедини и нападателя Антонио Аниете, който получи малко по-дълга почивка след разтежението, което получи преди дни.

От утре „сините” отново са в двуразов режим на тренировка, а във вторник е поредната контрола срещу арменския първенец ФК Улисес.

Подготовката на Левски в Анталия продължава до 13.02.