Централният нападател Кваме Карикари се размина с Левски, научи Гонг. Ганаецът беше харесан от треньорския щаб, но в крайна сметка характерът на футболиста се оказа доста особен и това провали сделката.

Левски бе в контакт с Карикари, но той предпочете да премине в Халмщад, където условията са били по-ниски от тези, които „сините“ са предложили. За последно ганаецът игра в АИК Стокхолм, а преди това направи фурор във втора турска лига с фланелката на Баликеширспор. За един сезон той заби 11 гола и помогна на отбора да влезе в турската Суперлига.

„Вярно е, че Карикари беше в преговори с Левски, но момчето има доста странен характер и не успяхме да се разберем. Мисля, че треньорското ръководство на Левски го хареса много, но разговорите вървяха трудна, а причина беше особения характер на Карикари“, сподели пред Гонг мениджърът Николай Жейнов, който вече доведе един футболист в Левски – Емил Нину.

Румънецът е спряган за твърд титуляр в центъра на „синята“ защита. Той игра и в двете контроли под ръководството на Стойчо Стоев.