Треньорският щаб на Левски има максимум две дилеми около състава за гостуването на Лудогорец в неделя. Едната въпросителна е свързана с титулярния централен нападател, а опциите са две - Валери Домовчийски или Лукаш Гикиевич?

Домо има малко по-сериозни шансове, защото направи чудесна подготовка, която се пренесе и в първите две срещи с Хасково. От друга страна Гикиевич може да се окаже по-подходящ, ако демонстрира по време на тренировките, че умее да напада в по-празни пространства с оглед на офанзивния футбол, който практикува Лудогорец.

Спор има и за позициите на играчите в средата на терена. Твърди титуляри са Бедоя, Гаджев, Аниете и Либан Абди. Въпросът е дали Левски няма да излезе с леко по-прибрана постройка, което ще означава, че Краев остава резерва, а Велев ще играе до Гаджев като опорен полузащитник.

В защита всичко е решено, ако няма проблеми с някой от футболистите до началото на двубоя. Карето Минев, Прохазка, Нину и Стойчев е фаворизирано от треньорското ръководство. На вратата ще пази Пламен Илиев, още повече, че Боян Йоргачевич е прясно възстановен от контузия, която го извади от тренировъчния процес в последните две седмици.

До срещата в неделя Стойчо Стоев ще проведе две тренировки, които са закрити и именно на тях ще определи своята стартова единадесеторка за мача с Лудогорец
„Сините“ се изправят срещу шампионите в 15.30 часа, а двубоят е изключително важен и за двата отбора. „Зелените“ гонят първото място, на което в момента е ЦСКА, а Левски може да си гарантира участие в първата шестица с успех в Разград.