Левски ще представи новия си отбор пред феновете в събота с контролен мач срещу Локомотив Пловдив, като цените на билетите ще бъдат 3 лева за сектор "В" на стадион "Георги Аспарухов", напомня ръководството на "сините". Освен това, феновете на Левски ще имат възможност да се сдобият с нови сезонни абонаментни карти за "А" група и купата на България.

"Уважаеми фенове, тази събота, 11 юли, от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов" ще бъде официалното представяне на отбора на Левски за предстоящия спортно-състезателен сезон 2015/2016.

Събитието ще бъде съпътствано с контрола между "сините" и Локомотив Пловдив.
За привърженици ще бъде отворен сектор "В" на стадиона "Георги Аспарухов", като всички фенове ще влизат през вход 8.

Цената на билета за предстоящата среща е 3 лв. Пропуски ще може да си закупите в деня на мача между 10:00 и 16:00 ч. в магазина на ул. "Тодорини кукли" 47, а между 16:00 и 20:30 ч. ще бъдат отворени касите на "Герена".

Паралелно с продажбата на билети ще върви и продажбата на абонаментни карти за новия сезон. Всеки закупил си карта ще може да влезе с нея и на предстоящата контрола срещу Локомотив Пловдив.

Лица до 14 години ще влизат безплатно с придружител и представена ученическа книжка.
Гостуващи привърженици ще влизат на стадиона срещу билет от 3 лева. За тях е предвиден сектор "Г", а пропуските ще се продават между 18:00 и 20:00 часа пред трибуната за гости", гласи съобщението.