Финансовият директор в Левски Константин Баждеков заяви, че клубът предстои да изчисти в следващите седмици задължения в размер на 300-350 хиляди лева.

„Заплатите не са изплатени в момента. Предполагам, че това ще стане следващата седмица. В момента имаме ангажименти по лицензирането. Едната част от задълженията са изпълнение, сега през май и юни предстоят още плащания“, сподели Баждеков.

„За май са около 130 хиляди лева. Общата сума е около 300-350 хиляди лева. Разчитаме на кампанията "Левски е твой". Искаме, в случай, че успеем да спечелим финала, да имаме евролиценз", добави финансовият директор на Левски.

"Дори и в трудната ни ситуация ние все пак изграждаме и правим база, условия. Разчитаме и на това, че с изграждането на нашия стадион ще привлечем спонсори и рекламодатели, които да ни подкрепят и да завършим стадиона, за да се ползва за новия шампионат. Трябва да се отчита позитивните неща, че успяхме да подадем документи и, че Левски е един от клубовете, които имат шансове да получат лиценз и за българското първенство, и за евротурнирите, стига да си заслужим квотата", каза още Константин Баждеков.