Наставникът на Литекс Красимир Балъков остана доволен от успеха над Локомотив София с 4:2.

"От много неща съм доволен, от добрата игра в средата на терена. Направихме хубави атаки, играхме със самочувствие, без да се притесняваме от това, че трябваше да спечелим задължително. Трябва да се каляват и да побеждават в такива мачове", заяви наставникът.

"Важно е за самочувствието да се побеждава, оставаме в играта с тези 3 точки, ако искаме да играем роля, трябва да играем добре, имаме подобрение в играта. Можеше да си спечелим мача без големи проблеми, предвид младостта на играчите, футболистите се дръпнаха назад след като поведохме с 3:1, без да съм ги карал. Имахме малко и късмет, но той е с победителите. Трябва ни един успех на чужд терен, за да имаме още по-голямо самочувствие", допълни Балъков.

"Стана хубав, интересен мач, с много голове, когато получим гол има леко стъписване от наша страна, отдавам го на младостта на играчите. Доминирахме, играхме много по-офанзивно, вкарахме и повече голове. Тези момчета трябва да минат през огъня, за да вървят напред", каза още Балъков.

"Аз един единствен път се опитах да кажа нещо за съдията на мача с ЦСКА, те ми казаха, че не ме познават. Съдиите са хора, правят грешки. Навсякъде се кряска и се вика срещу съдиите. Нямаме много фенове, чува се какво се вика по адрес на футболистите, не е редно и коректно да се обиждат от наши фенове", продължи треньорът на Литекс.

"Литекс ще бъде в първата шестица, днес играхме само за победа и за нищо друго", завърши Балъков.