Георги Костадинов заяви след равенството 1:1 срещу Ботев, че Берое е извоюявал важна точка при гостуването си в Коматево.

- Точка срещу Ботев с човек по-малко на терена. На какво го отдаваш?

– Разбира се на себераздаването, поредният много силен мач за нас. Поредният мач с 10 човека. Смятам, че доказахме, че играем доста добре тактически. На този доста негостоприемен терен успяхме да извоюваме една ценна точка.

- Влияят ли ви съдийските грешки?

– Няма как да не влияят. И Барселона да е и те ще са потърпевши. Съдийството не искам да го коментирам.

- Ботев се оплакват от предишните три мача…

– Има някаква тенденция, но и то все с едни и същи отбори, но все пак нека оставим съдиите да си вършат работата. Ние си гледаме нашата и продължаваме напред.

- Цял час бяхте с човек по-малко и въпреки това успяхте да изравните. Как го постигнахте?

– С доста голямото желание. Събрали сме доста характери и мъжки момчета и никога не се отказваме, до последната минута търсим гол.

- Двете точки – тази в Ловеч и в Пловдив като изоставане от борбата ли ги възприемаш или по-скоро обратно с оглед на реваншите, които предстоят?

– В края на сезона ще разберем дали тези точки са били важни или сме изгубили точки. Смятам, че ако продължаваме да играем по начина по който играхме днес и предния двубой в Ловеч, ще се докаже, че тези точки са изключително важни.

- Предстои двубой с Лудогорец. Очакванията?

– Очакванията са като в предния домакински мач с тях – да победим.