Тренировка на стадион "Младост" проведоха днес футболистите на Черно море. Радостната вест за треньора Никола Спасов е завръщането на терена на младия Слави Сталев, който беше с обездвижена ръка следствие извадено рамо.

Той тренира на облекчен режим и по индивидуална програма. В заниманията на "моряците" все по-пълноценно се включва и Стефан Станчев, който продължава постепенно да увеличава натоварванията. Единствен по-проблемен засега остава Георги Божилов. Футболистът прави физиотерапевтични процедури и раздвижвания.

Сериозните кадрови проблеми в Черно море може да са знак за предстоящ дебют на халфа Марк Клок. Холандецът макар и не напълно готов е вариант на Никола Спасов.
Изписан от болницата е и вратарят Георги Китанов.

Той вече е на домашно лечение след успешната операция на тибията и поставяне на пирон в костта. До седмица конците на стража на варненци трябва да бъдат свалени и после ще се знае кога може да се разчита за негово завръщане в игра.

Един от оперираните "моряци" – Дани Георгиев, днес беше на "Тича". Играчът се подобрява, но продължава с лечението. Иначе за петък е предвидено едно занимание, след което отборът заминава за Разград. Мачът с шампиона Лудогорец е в събота от 19 часа.