Звездата на Лудогорец Клаудиу Кешеру направи изненадващо признание пред медиите в Румъния. В интервю за изданието Prosport.ro, той разкри, че иска отново да се подвизава по терените в родината си. 

Това негово желание на пръв поглед изглежда нормално, защото е играл в Румъния само като юноша, а после едва през сезон 2014/2015 след 10-годишно прекъсване и опитът му пред родна публика е доста малък. 

"Бих се върнал в Румъния и искам да го направя. Ще ми е трудно това да се случи сега, защото нещата са много сложни. Но кой знае? Прекарах твърде много години в чужбина и когато се появи възможност да се завърна у дома, ще я обмисля много сериозно", сподели Кешеру. 

Той се надява да се представи достатъчно силно до края на сезона, за да попадне в състава за Евро 2016 във Франция. Точно там започна кариерата му като юноша на Нант и познава много добре обстановката по стадионите в страната. 

"Искам да играя на Европейското, кой не би искал? Ще бъде нещо невероятно за мен, защото Франция е много близка до сърцето ми. Там се изградих не просто като футболист, но и като човек", сподели още Кешеру. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS