Стойчо Младенов даде емоционално интервю за предаването „Спорт 7“ на ТВ7, в което говори за престоя си в клуба, както и случилите се неща през вече изминалия сезон в А група.

Младенов бе откровен, че се чувства предаден от някои от играчите на тима и не желае да има нов допир с тях.

„Имам чувството, че най-големият проблем на ЦСКА през всичките тези години, в които съм бил треньор, че най-големият проблем са вътрешните проблеми. Вътрешни хора, които работят против ЦСКА. В ЦСКА трябва да се отреже от раз това нещо, защото когато влезеш там, трябва да си готов на компромиси, за да съществува ЦСКА. Много добре трябва да се прави подборът на хората в ЦСКА. Още от администрацията, треньорите, всички екипи. Не можеш да вкараш случайни хора в ЦСКА, които могат да те предадат“, сподели Младенов.

„Имам големи разочарования от едни футболисти. Надявам се да нямам никакви допирни точки с тях, пред друга част се прекланям пред тях. Хора всеотдайни, отдадени на професията си, професионалисти.“

„ЦСКА се превърна на синоним на лъжа, на измама. ЦСКА се превърна в донор на всички, които тръгват да се борят за титлата. ЦСКА наруши своите принципи и то заради самата политика, която се води от клуба. От ЦСКА излиза всякаква информация, строго секретни документи. За да се свърши услуга. Всичко това е аматьорско, подло и на много ниско ниво“, каза още той.