Наставникът на Берое Петър Хубчев отдаде поражението на тима си от Ботев с 1:3 като гост на червения картон на Игор Джоман. Французинът беше изгонен в 38-та минута след два бързи жълти картона при резултат 0:0.  

"Според мен червеният картон реши изхода от този мач. Нямаше как срещу отбор, който държи толкова добре топката да издържим толкова време с човек по-малко. Нямаме никакви претенции, не искам да ги коментирам." 

"Ако трябва да съм честен, Веселин Пенев трябваше да бъде изгонен. На Джоман червения картон реши мача, пак ви го казвам. Всичко, което бяхме замислили като тактика пропадна в тази минута." 

"Първият картон е чист на Джоман, вторият го няма, той не го докосва. Но защо толкова години все това ме питате? Но така се е развил мачът, знаем къде живеем и с кого се занимаваме." 

"Ние имахме други идеи, искахме да сме равностойни и да нападаме, но този картон ни обърка подреждането. Вече втори мач получаваме голове, след като губим топката и на контра ни вкарват. Истината е, че ни трябва много работа." 

"Познавам доста добре тези момчета и смея да кажа, че няма да им пвлияе по никакъв начин тази серия. Това, че правим някои неща, а други не ни се получават, ще се промени. Искаме да играем все по-добре." 

"Нито във Варна, нито днес, мога да упрекна футболистите си. Те играят толкова, колкото могат ,дават всичко от себе си и заслужават поздравленията ни.", сподели веднага след мача Хубчев.