Интересно признание направи почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев. Легендата на българския футбол разкри, че е заложил 1000 лв. на победата на "железничарите" срещу Левски на "Герена". 

През първото полувреме не се виждаше как такъв залог ще излезе, тъй като "сините" водеха с 2:0. Но след почивката гостите от Пловдив осъществиха пълен обрат и така сметките на Зума излязоха прави. Той разкри, че се е решил на това заради собственика Христо Крушарски, който преди мача беше категоричен, че двубоят "е чиста двойка". 

"Преди мача заложих 1000 лв. на победа на Локомотив и господин Крушарски ми каза, че ще ми ги върне, ако не го сторим. В това лошо време да се върнеш в мача и да победиш Левски насред "Герена" с 3:2, заслужава само уважение."

"Затова дано зарадваме с участие в Европа г-н Крушарски. Така, както вървят нещата, може и да се класираме за евротурнирите. А и преди мача Илиан Илиев каза на момчетата, че ако искаме да играем там, трябва да победим сега", сподели доволният Бонев след мача.