Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви в Кюстендил, че все още не може да обяви Люпко Петрович за новия старши треньор на „сините“, защото не е сигурно на 100%.

Иванов коментира пред Дарик Кюстендил, че се водят преговори и в началото на следващата седмица се чака развръзката по темата за новия наставник на тима, който ще замени Стойчо Стоев.

Спортният директор на клуба не пожела да коментира предстоящия тази вечер двубой с Пирин в Благоевград.

„Доволен съм от това, което виждам. Децата дават всичко от себе си и най- важното е, че показват любовта към футбола. Смятам, че Кюстендил е един левскарски град. Виждам един прекрасен терен тук, който дори някой отбори от „А" група нямат", каза Гонзо.

„Водим разговори в момента, не искам да коментирам дали Любко Петрович ще бъде новият треньор. В понеделник ще подпишем договор, а във вторник ще го обявим. Не е коректно преди мачът довечера с Пирин да коментирам новият старши треньор. ПФК Левски вече доста години няма титла. Крайно наложително е през новият сезон да се борим и за титла и за купата. Много са ни важни и евротурнирите. Важно е тази година да имаме трофей", каза в Кюстендил Георги Иванов- Гонзо.

Мачът е от 20.30 часа и можете да го следите в Gong.bg, както и да го гледате в Gong Play и по телевизия Diema Sport 2, а също и да го слушате по Дарик радио.

Самият Петрович още в събота потвърди, че се е разбрал с Левски и ще подпише договор за 1+1 години.

Тази сутрин от Левски честитиха на клубния сайт рождения ден на Люпко Петрович и му пожелаха Успехи и нови радости с любимия Левски.

Георги Иванов бе в Кюстендил, където присъства на детски футболен турнир.

Отбори от 8 кюстендилски училища, които са 5-8 клас се включиха в третото издание на турнира по футбол за деца „Синя Академия". Той се провежда на стадион "Осогово" в Кюстендил. В него участват отбори от по 10 деца.

Турнирът се организира от фен клуб „Торсида Кюстендил", Националния клуб на привържениците на Левски и Тръст „Синя България".

Състезанието е посветено на 100- годишнината от рождението на кап. Димитър Списаревски- български летец- герой и футболист на Левски.

източник: dariknews.bg, Иво Кирилов