Старши треньорът на Левски Георги Иванов - Гонзо изрази притеснения относно назначението на Ивайло Стоянов за мача с Литекс в събота.

„Да, притеснява ме това назначение. Няма да станем като един друг клуб и постоянно да се оплакваме по медиите, да си избираме съдии и дати. Приемам своето наказание от Дисциплинарната комисия, но ми е интересно, защо не са разгледали и други случаи. Треньорите на ЦСКА също влязоха на терена в мача срещу Литекс“, коментира Георги Иванов.

„Не разгледаха и случая с Ешпиньо от Лудогорец, а не знам дали се знае, че един от защитниците на Ботев Пловдив дърпаше флага на страничния съдия. Не знам защо е разгледан само моя случай. Защо се мачка Левски, питайте президента на БФС и хората от комисиите. Само ще кажа, че Левски е готов да воюва с всеки“, допълни още старши треньорът на Левски.

„Сега коментирахме с хората от фенклуба, че отново сме наказани, заради хвърлена бомба при положение, че няма такава ситуация. Смятам, че съдиите също вредят по някакъв начин на Левски. Надявам се след мача с Литекс отново да не ги коментираме тях“, добави Иванов.

„Нашите фенове са показали, че организират доста сериозни инициативи. Те направиха един великолепен юбилей преди шест месеца. Това беше грандиозно шоу. Радвам се, че продължават да организират събития по случай юбилея. Това е признание за хората, които са били във великия клуб Левски през тези сто години. Тази паметна плоча е за всички тях“, коментира Гонзо по повод откритата плоча в метростанцията до стадион „Васил Левски“.