Председателят на Съдийската комисия на БФС Никола Джугански  е изпратил молба до президента на БФС Борислав Михайлов да бъде  освободен от поста. Това написа самият Джугански в страницата си във Фейсбук и сам прикачи снимка на молбата.

"Винаги съм смятал, че футболът е само една игра. В  последните дни обаче се оказва, че за мнозина футболът е война.  И тази война трябва да бъде спечелена на всяка цена. Без подбор  на начини и средства. И с цената на всичко. Това не е моята игра. Аз бях дотук... По долу виждате молбата ми до президента на БФС", пише бившият  елитен международен асистент-съдия.

По-долу публикуваме оригиналния текст на писмото на  председателя на комисията, което той е изпратил до Михайлов.

Молбата на Джугански

източник: Личен профил във Facebook.com

Молба  от Никола Джугански- председател на Съдийската комисия на  БФС:

"Уважаеми господин Михайлов, най-напред желая да Ви благодаря за доверието и търпението,  което проявихте към мен в последните три години. След това да Ви поздравя за добронамереността, с която се отнасяхте към  работата и представянето на съдиите и Съдийската комисия. И  най-накрая искрено желая да Ви помоля да ме освободите от поста  Председател на Съдийската комисия към БФС. Господин президент, понякога човек смята, че е взел  най-точното и правилно решение. Уви, когато всички останали са  на обратното мнение, явно има нужда от корекция. И човек трябва  да направи тази корекция, ако има време и възможност за това. И  след това да си тръгне. . ."


21.11.2014 г, Самоков С най-добри чувства Никола Джугански.