Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира пред Спортно шоу Гонг по Дарик радио, че тазвечершният мач с Ливърпул от груповата фаза на Шампионската лига ще бъде доста оспорван. Такова становище изразни силният човек на „орлите“ при все равенството в точковия актив на двата състава в Група В на надпреварата (3). Все пак босът коментира, че както и да завърши срещата, от най-голямо значение е, че разградчани са стигнали до този етап.

"Такава ни е съдбата всеки месец да имаме по един-два важни мача. Много съм доволен, че изпуснах мача с ЦСКА. Това не е нещо, за което човек трябва да си хаби нервите и парите", започна Домусчиев.

"Мисля, че мачът с Ливърпул ще бъде доста оспорван. Ливърпул трябва да се бори за победа, ако иска да запази шансове за класиране. Ние ще се опитаме да покажем най-доброто от себе си. Ще бъде надявам се интересен двубой. Да се надяваме по-добрият отбор да бъде Лудогорец. Както и да завърши обаче мачът, важното е, че стигнахме до тук".

"Имахме лош късмет в много отношения този сезон. Надяваме се пролетта да нямаме оплаквания от контузени. Безяк е травмиран от доста време. Вече нямаше накъде. Наложи се операция, която мина успешно".

"Важни са мачовете, които предстоят, за да видим какво ще се случи с Лудогорец занапред. Трябва да се направят крайни анализи и решения. За да знаем какво е нужно да направим, за да бъде отборът свеж. Нормално е в един състав да има моменти на възход и спад. Това се преодолява. Вярвам, че ще направим нужните корекции, за да сме свежи", завърши Домусчиев.